Kundvagn
0 produkter
 

Ytdesinfektion DAX 75 etanol ( MAX 2 !!! )

Ytdesinfektion DAX 75 etanol ( MAX 2 !!! )
Klicka för att förstora
Pris: 55.00 kr
Tillgänglighet: I lager
Modell: För rena ytor 1 liter

Ytdesinfektion DAX 75 etanol

Ytdesinfektion 75 från DAX är en färdig brukslösning som effektivt minskar spridningen av bakterier, svampar och har dokumenterad effekt mot höljeförsedda virus som HIV, Hepatit B och C. Desinfektionen har även dokumenterad effekt mot vissa nakna virus som Adenovirus, Rotavirus och Murine Norovirus.

Lösningen är avsedd för desinfektion av ytor som är släta och synligt rena. Genom en aktiv användning av DAX Ytdesinfektion 75 kan smittrisken via gemensamma kontaktytor som bänkar, undersökningsbristar, bord eller köksarbetsytor minskas. DAX Ytdesinfektion 75 lämpar sig för en yrkesmässig användning inom livsmedelsindustri, storkök samt hälso-, sjuk- och tandvård.

Flaskan innehåller 1000 milliliter genomskinlig vätska med etanol som aktiv huvudkomponent. 75 volymprocent alkoholstyrka. DAX Ytdesinfektion 75 har en effektiv verkningstid och torkar snabbt utan att lämna spår efter sig på behandlat område. 

För att uppnå avdödande effekt på smutsiga ytor bör först damm, orenheter och organiskt medel avlägsnas. Vanligt rengöringsmedel kan användas. Dränk en torkduk rikligt med outspädd lösning alternativt spruta direkt på önskad yta. Bearbeta ytan upprepade gånger, det är viktigt att den är fuktig under hela kontakttiden (se produktblad för kontakttider). Lämna ytan lätt fuktig och låt lufttorka. Då desinfektionen inte innehåller tensider kan livsmedel läggas direkt på ytan efter att så snart den torkat. På särskilt känsliga ytor är det bra att först testa desinfektionslösningen på ett undanskymt område.

Vid en frekvent eller långvarig användning av ytdesinfektion rekommenderas användning av handskar för att skydda händerna från att bli uttorkade.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

  • Desinfektion av synligt rena ytor 
  • Dokumenterad effekt på bakterier, svampar, höljeförsedda virus samt vissa nakna virus som Adenovirus, Rotavirus och Murine Norovirus
  • Etanolbaserad, alkoholstyrka 75 %
  • Innehåller inte tensid
  • Verkar snabbt och avdunstar utan att lämna spår
  • Volym: 1000 ml
  • Uppfyller EN 13727, EN 13697, jästsvamp enligt EN 13624, EN 14348, samt limited Virucidal effekt enligt EN 14476 
Det finns inga fler bilder på den här produkten.
Nyckelord: 2072013,